CSH conferentie!

Christiansurfers Holland conferentie:

Kars en ik(Reinier) zijn afgelopen weekend met de christian surfers uit holland naar een conferentie in engeland geweest. We zijn donderdag avond vertrokken. Eerst zijn we naar calais gereden waar we de boot zouden halen van kwart over 2 snachts. Daarna was het nog 8 uur rijden naar cornwall het plaatsje Polzeath. We hadden 2 dagen vrij gekregen van school.


Vrijdag:


We waren om 8 uur aangekomen waar we eerst onze tent op gezet hebben.
Daarna zijn we bij de tubestation gaan helpen. Daarna hebben we gesurft op een meter golven.
Savonds om 6 uur moesten we bij de tubestation zijn waar we gegeten hebben. Daarna gingen we beginnen met de conferentie. Er was een spreker en hebben nog een paar filmpjes bekeken.
Om 11 uur gingen we slapen. Op naar de volgende ochtend.


Zaterdag:


We zijn er sochtends om half 6 er uit gegaan, om 6 uur lagen we in het water met een meter golven en niet zo erg sterk. Om 8 uur hadden we ontbijt bij tubestation daarna ging de conferentie verder. Om 12 uur weer eten daarna zijn we Nederland voetbal gekeken.
Om 6 uur begon de conferentie weer met eten en er was een spreker.


Zondag:


Om half 6 er weer uit gegaan om 6 uur in het water. Het was een lekker sessie van 1,5 meter golven die mooi kwamen binnen rollen. Om 8 uur weer ontbijt en de conferentie ging weer verder. Het was zo mooi weer dat we buiten hebben gezeten waar we hebben gezongen. Om 2 uur was de conferentie afgelopen. We zijn daarna weer in het water geweest met 1,5 meter golven. Savonds kwamen de engelse boys bij ons op de camping eten. Het was rond 8 uur en zijn we voor een 3e sessie gegaan. Maar nu was het gewoon epic voor nederland 2 tot 2,5 meter golven met zeker 10 seconden. Heerlijk gesurft.


Maandag:


Zijn we er om 4 uur uit gegaan maar de surf was te snel dus zijn er niet ingegaan. Lekker terug wezen slapen om 6 uur eruit. Tent afbreken en in de auto leggen. Om 7 uur ontbijt met de engelse mannen. We zijn daarna om 8 uur vertrokken. Om 10 voor 5 hadden we de boot. Met nog een beetje pech bij calais was het dan toch weer half 2 voordat ik sliep. Terwijl we de volgende ochtend om half 7 eruit moesten.


Foto's:

Boven van links naar rechts:

Andre, sandra, geer, ingrid, cindy, mark, arie

Van onderen:

Reinier, nico, jelmer, phil(blauw shirt), kars, jesse











































Geen opmerkingen:

Een reactie posten